Om jag vaknar modig


Jag får en impuls
och vaknar
MODIG
 
men när
minnet bleknar
och drömmarnas illusion
smälter bort i morgonljuset
hånas jag av
den mäktiga ironin
 
Jag borde veta bättre
efter alla år
som jag låtit mig trampas på
 
..men ändå
lyckas jag stundom
hålla kvar några korn
av hopp
som skaver i mig
 
och blir till
pärlor
av blod och tårar
 
 sara

fina du <3 vill bara kika in här och ge dig en massa styrkekramar, fortsätt kämpa, du är så mycket starkare än ätstörningen, du är värdefull glöm aldrig det. Vi kämpar tillsammans<3 kramar till dig!!

Svar: Fina gulliga dig! Jag har läst hos dig och ska skriva ett längre mail senare. Kämpa på och visst ska vi klara detta tillsammans <3 Vet du någonting än om när du får komma till Capio? Såg precis om din helg och du är allra bäst!
Många varma kramar till dig <3
Lilla hjärtat

2014-09-24, 16:34:48      http://www.saraljunggrens.blogg.se
Karin

Du är såå duktig på att skriva. Kram

Svar: Åh tack så glad du gör mig :)Kram <3
Lilla hjärtat

2014-10-01, 20:33:36      http://forevermore.blogg.se/
Lina

Saknar livstecken från dig. Orolig för dig vännen ❤️

Svar: Så gullig du är <3Jag är okej, lite sliten i kroppen, men har nu flyttat och stortrivs!
Kramar fina!
Lilla hjärtat

2014-10-02, 15:58:37     
deniiise :)

Vad det ekar här vännen, jag hoppas det är okej med dig?
Tänker på dig.

2014-10-04, 13:18:46      http://flikkand.blogg.se
nattenshemlighet.blogg.se

Hej! Hur är det? Blir orolig när det är så tomt här. Jag tänker på dig! Tusen kramar

Svar: ..hej jag har tänkt på dig också, men inte kunnat höra av mig tidigare. Nu är jag tillbaka igen :) Hur har du det?
Kramar om dig <3
Lilla hjärtat

2014-10-12, 19:13:17      http://nattenshemlighet.blogg.se/
Mia

Hej!
Hur är det med Dig?
Kikar ofta in hos Dig men är tyvärr dålig på att kommentera...
Nu är jag rejält orolig för hur det är med Dig då det har ekat tomt på tok för länge...
Hoppas innerligt att Du är okej...
Tänker så på Dig!
Stora kramar Mia!

Svar: Hej!Nu är jag tillbaka igen och jag mår väl inte så väldigt bra, men kämpar på :)
Flyttat och det har tagit både tid och krafter, men trivs så bra här!
KRAMAR <3
Lilla hjärtat

2014-10-13, 13:36:10     
Mia

Så glad jag blev att höra från Dig!!
Skönt att Du trivs bra efter flytten. Tråkigt att Du inte mår så bra...
Tänker på Dig!!
Stora styrkekramar Mia!!

Svar: Så gullig du är och är det någonting som du undrar över eller vill veta så bara att fråga.. lite ringrostig efter allting :) Så kom gärna med tips om vad du vill läsa eller se, jag bits inte. Hoppas du har en fin höstdag även om det visst börjat regna här nu. Ja, jag trivs som fisken i vattnet här och bara gått fel en gång. Trodde att jag skulle stå vid min gamla lägenhet tusen gånger om ochg försöka ta mig in hihii.. Så skönt att komma bort ifrån den delen av huset, men visst känns det att hyran är högre! Det tog även en hel del på kroppen av allt slit, lite för envis att få allt tillrätta, men också perfekt tillfälle att slänga och sortera. Många kassar har det åkt ned bland soporna ;)
Längtar tills imorgon då jag får mysa med lillkillen! Lyckan att vara faster till två <3
*kramar tillbaka* <3
Lilla hjärtat

2014-10-20, 14:19:43     
Mia

Det är jättekonstigt hur en människa man varken känner eller ens har träffat kan påverka en så... Tittar in på Din blogg flera gånger om dagen o är så lycklig över att Du skriver igen!
Tråkigt att Du inte mår så bra... Det känns dock skönt att Du har Din mamma, bror o inte minst brorsbarnen. De små ger en så otroligt mycket glädje o styrka. Är själv mamma till två små parvlar (ett o ett halvt o tre o ett halvt) o är otroligt glad över att ha dem. De hjälper en genom sin blotta existens när det är tufft runtomkring.
Du skriver fantastiskt bra, hoppas att Du vet det. Du borde verkligen (om Du hade haft kraft o ork) ägna Dig åt det. Eller målandet, det ska vi ju bara inte prata om. Vilka fantastiska teckningar Du gör!! Den dag Du känner att Du vill o orkar beställer jag mer än gärna bilder av Dig, bara hojta till!!! Jag har själv inga kreativa talanger mer än att fotografera. Även där är Du en enorm inspirationskälla, Du tar fantastiska bilder!!
Haha, superlativen haglar o jag hoppas att Du verkligen kan ta till Dig av det. Jag menar innerligt det jag skriver.
Var rädd om Dig!!
Stora varma kramar, Mia!

Svar: Oj, så gullig du är nu rodnar jag aningen (tur att du inte kan se.. hihii) Med mitt dåliga självförtroende så kan det inte bli för många superlativ för jag flyger inte iväg :) Tack rara dig! Visst tar jag emot beställningar, har några på gång just nu, men visst. Mamma är en trygghet och skönt att hon bor så nära. Brorspojkarna hoppas, hoppas jag kommer förbi imorgon kväll. Om de vill såklart och om min kropp inte ställer till det eller orken inte alls finns... men saknar dom redan! Du har säkert kreativa talanger och att fotografera är så roligt :) Vad brukar du fotografera?
Många kramar till dig och ha en fin kväll <3
Lilla hjärtat

2014-10-22, 15:26:27     
Mia

Åh vad glad jag blir!! Ska ta tag i att leta upp foto som jag ska be Dig måla av!! Vill Du ha det skickat per post eller mailat, vad är lättast för Dig? Hur mycket vill Du ha betalt? Vill Du ha pengarna innan Du sätter igång eller sen? Haha, frågorna haglar o jag känner mig som ett litet barn på julafton!! Men Du snälla, snälla ta bara på Dig det om Du känner att Du verkligen vill o orkar... Vill ju absolut inte att Du på några som helst villkor ska må sämre...
Vad bra att Du har fått kontakt med en diakon. Hoppas det är någon Du får förtroende för o som kan hjälpa Dig att må bättre.
Du undrade vad jag fotograferar o det är det mesta! Djur, natur, barn... Eller för att precissera det hela (vet knappt om jag vill, blir kanske klassad som knäpp ;-)) - jag fotar ofta o gärna kossor!! Kossor, träd, solnedgångar, naturens stillében o mina barn är det som oftast hamnar framför linsen. Vad fotograferar Du helst?
Håller båda tummarna att Du får sova gott inatt (oavsett om det är i sängen eller fåtöljen) o att Du orkar njuta av brorsbarnen imorgon.
Många kramar o sov gott, Mia!

Svar: Det går bra vilket som, det viktigaste är att fotot är klart och tydligt :) Du kan skriva till min mail för adressen är hemlig.. Sedan tar vi det vidare den vägen. Bara så roligt <3Nu var det en tid sedan jag pratade med henne, ja diakonen.. hon skulle ringt under vecken men det har varit tyst och nästa vecka är hon ledig för det är höstlov. Annars kan jag prata om det mesta, ganska nytt fortfarande. Dagen har varit totalt upp och ned.... vill mest försvinna just nu eller bara gråta tills jag somnar. Känner mig så ensam, trasig och ledsen på allting. Visst var kvällen helmysig, men sedan hände någonting jag vet inte, men oj så jobbigt det är nu!
kossor som är fina, men har lite koskräck. Vill inte gärna komma för nära, de har så läskiga tungor hihiii... Naturen på fyra ben trivs jag i och småkillarna som jag får låna då och då <3 Annars trivs jag inte alls med att fotografera på kalas och liknande. Vill helst vara osynlig då även om det är roligt att fotgrafera människor i allmänhet, blir mest småkillarna och annat smått. nu roar jag mig ganska lätt med saker som finns omkring mig då jag mest är hemma ;)
Tack.. sömnen kom aldrig inatt, kanske därför jag är såå känslig idag? hoppasag tuppar av snart.
Kram rara dig <3
Lilla hjärtat

2014-10-22, 23:35:53     NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR