Jag vill måla om hela världen


Någon sa att.. "Du är vacker", men allt jag hör är att då måste jag vara tjock, ful.Orden vrids om och jag får ingen rätsida på dom. Överallt skrivs det om hur långt någon har sprungit, hur många kalorier som förbrukats och om träning morgon som kväll. Överallt är det en press på att vara bäst, nyttigast.
Mitt i allt sitter jag och vill skrika att det räcker nu!
Hur ska jag kunna lära mig att ens se min egen spegelbild när verkligheten är en jakt på utseende?
Det är så svårt för samtidigt behöver jag ibland få höra om jag verkligen är alldeles för smal..
 
men jag är livrädd för att svaret skulle vara att "det är du inte"!!!
 
Kanske ska ta fram en svart tuschpenna och rita en glad streckfigur på spegelbilden och sedan fylla ut alla ytor med glada färger. Precis så mycket så att jag slipper se mig själv och låtsas vara någon annan.
Hur många gånger har jag inte snubblat över alla som lägger upp bilder på fikaträffar eller kvällsmys och tänkt att det är så jag också vill ha det. Jag vill fylla min blogg med foton på fint upplagd mat, men jag är så långt därifrån.
 
Så tappar jag alla orden för allting gör mig ledsen. Hatar detta så kallade liv!
Jag hatar anorexian!
 
 
 
 Denise

Mysigt med små kommentarer från dig.
Det är dock väldigt tråkigt att höra att du mår så dåligt som du gör, det gör ont i mig.. Önskar jag kunde göra något för dig.

Kan iaf pigga upp dig med att säga att recepten på min mat & kaka ligger upp på bloggen nu, tycker definitivt du ska prova att laga/baka det. Supergott allting, pizzan är en av mina favoriträtter :)

Kramar

Svar: Du vet ju redan att jag alltid svarar hos dig <3Kram Söta Dig!
Lilla hjärtat

2015-04-22, 20:42:12      http://flikkand.blogg.se
Mia

Du ÄR för smal, utmärglad som både din mamma och fler med mig sagt titt om tätt men det hjälper ju inte gumms. Önskar jag kunde göra något!
Kramar Mia

Svar: Vännen jag lyssnar på vad andra säger. Tror du tolkat det lite fel.. det är mer så att jag behöver höra det ibland för det stärker mig i min kamp. Hänger du med i mina tankar annars är det bara att fråga igen. Det är så svårt när anorexin vrider och vänder allting fel och konstigt nog så ser jag mig alltid mycket smalare i mammas stora sovrumsspegel än vad jag gör hemma hos mig. Har du haft liknande upplevelser? Har du något råd så tar jag väldigt gärna emot det <3Kram och ta hand om dig!
Lilla hjärtat

2015-04-25, 10:09:06     
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag blir så ledsen att du inte kommit någon vart och att du fortfarande sitter fast i ätstörningens grepp, men det är tyvärr så att det är du som måste fightas mot sjukdomen. Ingen annan kan göra det åt dig och det hjälper inte att sitta och vänta på att folk ska påpeka hur smal och sjuk du är. Vad någon säger kommer ändå inte hjälpa dig.

Själv så försöker jag undvika att gå in på sådana bloggar som skapar extra kaos i huvudet på mig. Mår du dåligt av en blogg, stäng ner sidan och fortsätt inte läsa. Du måste börja tänka på dig själv.
Sen, tänk så här, de flesta skriver bara om allt det duktiga de gör, tänk hur mycket de gör som de aldrig skriver med på bloggen.
KÄMPA♥

2015-04-27, 12:06:30      http://patriciac.blogg.se
Jonna

Hej igen! Läste din kommentar som du skrev till mig om att du funderar över att söka hjälp. Jag är övertygad om att det är den enda vägen för dig att må bättre, du förtjänar så mycket mer än det där livet du har nu..det är inget liv. du förtjänar att ha en bra sommar med ork att göra saker. Prata med din doktor om att få en remiss till en specialistklinik inom ätstörningar, Du har ju försökt nu på egen hand att bli bättre men det funkar inte, du behöver stöd och hjälp. Du har inget att förlora, det kan väl inte bli värre än du har det nu? Angående vägning så kan du säkert vägas utan att behöva se vikten. Kram, tror på dig!

Svar: Tack för dina ord och jag tar dom till mig. Jag skulle gärna komma till Varberg, andra ställen har jag varit på.. Älskar havet och det ligger så fint invid vattnet och strandpromenaden. Att sitta med ryggen emot fyren och skriva, läsa, teckna eller bara andas. En sida av mig, nej en stor sida skriker åt mig att jag är alldeles för tjock och att jag inte är tillräckligt sjuk för att få komma dit. Vet att det är väldigt vanligt bland alla som söker eller kommer till en ätstörningsklinik. Har ju en hel del erfarenhet. Sedan efteråt inser jag att jag inte alls var så stor och äcklig som jag då trodde och kände, utan tvärtom. Skrämmer mig hur anorexin vrider allting så fel.Vet inte hur min läkare skulle se på det då de inte gör annat än att skriva ut mediciner på recept. Det senaste samtalet jag fått var då sjukhuset plötsligt ringde och var oroliga över min vikt, de skulle ringa tillbaka, men det har varit tyst. länge.
Sjukhuset här har aldrig kunnat hjälpa mig utan jag har varit en försökskanin.
Det med vägning. Vet att jag har enormt svårt att hantera att då inte börja väga mig tusen gånger om dagen. Är sååå rädd för att det ska bli så!
Försökt att få terapi länge, men hur kan man neka till det för att de anser vikten skulle vara för låg? Låter helt sjukt och jag kan inte alls förstå det.
Kramar <3
Lilla hjärtat

2015-05-02, 11:40:14     NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR