Jag är en omålad canvasduk med svarta fläckar som visar.. ingenting


..jag känner mig för ensam för att få leva. Det gör ont ikväll och pulsen ökar mer och mer. Att få ren och skär ÅNGEST över att smyga nedför trapporna för att hämta min post, så ska det inte vara. Funderade länge på att vänta tills imorgon och kanske be mamma, om hon nu orkar.. bara för att postfacket sitter precis mitt emot en utav mina vidriga grannar! Jag sitter här och vet inte hur jag ska klara mig igenom natten, mår illa, vågar nästan inte andas. Känner att jag har tillräckligt att kämpa emot, det räcker och blir över. Jag är en ensam krigare med hjärtat fyllt av pilbågens fullträffar.
 
Varför har de valt ut mig som husets hackkyckling!? Jag vet att det är många som undrat vad det är för grannar och jag har inte orkat förklara. Egentligen så är de inte ens värda någon uppmärksamhet, men de gräver djupa hål i mig. De får min mamma att vända i dörren om de skulle höras utanför, tar omvägar för att slippa se dem, möta dem. Skulle jag råka vara i närheten då de dyker upp så vänder jag bort blicken.. de är inte värda ens ett hej. Aldrig mer.. de har gått alldeles för långt med sina osanningar och att sprida rena lögner och elakheter till andra utanför huset, det gjorde ondare än ondast. Det var tillräckligt redan långt innan. Jag vet inte hur jag ska lösa detta för aldrig att jag tänker sätta mig ned och prata med dem. Aldrig! Fullt vuxna människor, ja!
 
Hela dagen har varit fylld av gråt. Stor klump i halsgropen och jag har bara velat lägga mig i fosterställning och gråta tills inga tårar finns kvar. Finns det ett slut? Om jag hade råd skulle jag köpa en insatslägenhet eller flytta, men alla hyror är alldeles för höga. Varför bygga en massa nya lägenheter som ingen har råd att bo i?
Mår så dåligt av att bo här............................................................ orkar inte längre.
Varför har de valt ut mig? Jag har inte krökt ett hårstrå på någon av dom.
Så fort någonting, minsta lilla är fel i huset så "hacka, hacka, hacka, hacka på Madeleine!"
Om dom bara visste att de en dag kanske lyckats för såhär orkar jag inte ha det längre. De har sagt att de funderat på att gå ut i media med sina idiotiska lögner! Döda mig lika gärna..
 
Det GÖR ONT!


NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR