Lite om julen


Julen känns snart som ett litet minne och jag har nog inte berättat någonting om hur den var?
Började med att trilla nedför trappen, men mamma som var uppe och hämtade mig gick framför och kunde hindra så jag inte gjorde mig mer illa än att.. jag nära på slog halvt ihjäl kroppen. nej, jag klarade mig så pass att endast höften och ryggen värkt enormt sedan dess. Först nu som jag börjar kunna röra mig utan att knapra värktabletter. Kunde gått mycket värre, huvudet för och allt. Oj!
Så går det när benen inte riktigt bär.
Syskonbarn på fotona.
 

Väntan på tomten kan kännas som en evighet om man är liten och det där med Kalle Anka. Svårt att förstå hur deras pappa alltid skulle se det när han var liten innan tomten kom. Ändå hördes fnitter och skratt då och då, kanske inte är så tokigt med Kalle. Själv minns jag inte ens vilken film som var ny, eller var det inte "flygplan"!?
Minns att jag satt och kände att det mest var jobbigt med paketöppning och julklappsspelet. Funderade på att inte vara med alls, men det var jag. Inga tårar denna julen.
 

Ångrar att jag inte tog fler foton. Några fler har jag, men de dyker troligtvis inte upp här. Får väl se.
Tomten avslöjades av den allra minsta som är lite över 2år.
"-Hej Fredrik!" och alla kiknade av skratt. Annars var det ingen som kommenterade någonting annat än att det faktiskt var tomten som kommit.
 

Hur det gick med julmaten?
Jag tittade inte på julbordet så vad som fanns och inte fanns det vet jag ärligt talat inte. En del åt skinka, Janson, Olson, köttbullar och sill.. fanns säkert en hel del annat också. Jag hade med mig sallad med lite röd paprika squash och rödlök som värmts i ugnen tills det blivit mjukt. klarar inte av att äta alls varierat på grund av min mage och julmat går inte alls. Dels så tycker jag verkligen inte alls om det. Sedan denna vidriga ÅNGEST!
Får ångest av rena grönsaker i flera timmar i förväg.
Senare på kvällen åt de andra.. inte gröt som mamma förberett hos sig, utan?
Minns faktiskt inte. Inte klokt så kort minne jag har. Slutat fråga mamma om olika saker för jag vet att hon blir så ledsen och orolig då.
Det var lite om min julafton. Nästa år hoppas jag att jag kan få må riktigt bra!
Det var väldigt jobbigt, men jag sa ingenting och tårarna lyckades jag hålla borta denna julen.






NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR