Jag ser dig hur liten du än är för alla andra

 
 
Trots att jag inte kan nå dig när jag sträcker ut mina armar och bara önskar att ett mirakel kunde ske. Att milen emellan vore som bortblåsta och jag kunde trösta tills din gråt var bortglömd.. då skulle jag göra precis allt för att aldrig låta någon såra dig igen. Nu sitter jag här återigen med en malande oro och hoppas få ett livstecken ifrån dig snart. Dagar utan ett ljud och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Försöker att hålla mig sysselsatt, men misslyckas totalt. Inte fått någonting gjort av det som jag hade tänkt mig. Inte bra att ställa krav då jag alltid river mina egna murar.

Mamma har blivit sjuk och för att inte riskera att smittas så har jag inte varit hos henne ikväll. Inget mys med brorsbarnen och lillebus ska sova över ändå. Han hade tittat på henne med den där speciella blicken när han frågat farmor vad det var med henne..
"Farmor mår inte alls bra.. jag har blivit sjuk"
Som om det vore den värsta tillfället att bli sjuk just när han hade planerat att sova över. Självklart så lyckades han smälta hennes hjärta och ligger vid detta laget och sover sött i hennes säng.

Imorgon får jag göra allt som jag tänkt göra idag och lite till. hur var det nu med att inte ställa höga krav på sig själv. Lära sig att stanna i stunden och andas. Jag som har jättesvårt för att andas i vanliga fall. Det blir säkert sol i alla fall eller som de sa på tv härom dagen då det visade grått på kartan..

"Då slipper vi ta på solglasögonen!"
Annars känner jag mest för att lägga mig på golvet och gråta.
 



Elisabeth

Ljus,lycka,friskhet,och frihet önskar jag dig du vackra 💜

Svar: Tack och ha en fin påskhelg <3
Lilla hjärtat

2014-04-16, 08:34:04     
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

*Kramar om*. Det är så tråkigt att du ska må så dåligt och inte bra att din mamma blev sjuk så att du inte kan vara där. Det känns inte bra att du är ensam när du mår som du gör. Du borde ha någon som kan titta till dig.

Som sagt, konstigt det där med att det är svårt att kommentera. Men hur menar du, blir du "utslängd" från min sida, eller menar du att dina uppgifter försvinner så att kommentaren blir anonym?

Du kanske borde ta efter din grann, äta lite mer♥

Skickar massa styrka♥

2014-04-16, 14:18:00      http://sessie.se
Johanna

Skickar en styrkekram till dig <3

Svar: Tack finaste <3
Lilla hjärtat

2014-04-17, 10:07:32      http://johannabrunnberg.spotlife.se



NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR